MAKEN: SURPRISE IN 5 STAPPEN

Eenvoudig een surprise maken
Sinterklaas is weer in Nederland en bij dit feest hoort natuurlijk surprises maken. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Ik help je op weg en geef je wat voorbeelden van surprises die in slechts 5 stappen te maken zijn! 

Het idee
Denk goed na over de persoon die je getrokken hebt. Denk bij deze persoon aan een hobby en/of sport, bepaalde eigenschappen, een verslaving of is er nog iets anders waar je wat grappigs mee kunt. Probeer vooral ook origineel te zijn. Mijn dochters hebben bijv. op school al meerdere keren een hockeystick als surprise gekregen en tsja... na de zoveelste keer is het toch minder leuk.

Materiaal
Voor het maken van je surprise heb je natuurlijk wel de goede materialen nodig. Wil je bijv. een hockeystick maken maar heb je geen koker, dan wordt het al lastig. Heb je wel een (schoenen)doos, maak dan een hockeyveld i.p.v. een stick. Kijk dus naar wat je hebt of waar je aan kunt komen voor je definitief tot je idee komt.
Meest gebruikte materialen bij ons zijn: een (schoenen)doos, karton, plakplastic, papier, plakband, schaar, kranten, lijm. 


Tot slot
Begin op tijd met het maken van je surprise, dan kun je eventueel nog je plan bijstellen als iets niet lukt.

Voor wat inspiratie geef ik je een aantal surprises die in 5 stappen te maken zijn. Ze zijn kinderlijk eenvoudig te maken. Klik op de foto om naar het stappenplan te gaan.Snoephuisje
Potlood
Oven
Televisie
Zwembad
Medaille
Mobiele telefoon
Knuffelhart
Nagellak
Boek Donald Duck