OVER 101 CREATIES

Hoi!

Ik ben Marjolein en mijn dagelijkse leven is gevuld als echtgenote en maatje van mijn man Ramon, moeder van 2 prachtige dochters, Amy (2004) en Rosalie (2007), Informatie-analist bij een groot bouwbedrijf (4 dagen per week) en tot slot (schoon)dochter, (schoon)zus en vriendin.

De weinige vrije tijd die ik over heb, vul ik graag met Pimpen, Breien, Haken.. nou ja eigenlijk met alles wat een beetje creatief is.

Waarom 101 CREATIES?
Ik loop altijd over van de zelfmaak en pimp idee├źn maar werk ook graag met de computer. Voeg dat samen en je krijgt een blog als 101 CREATIES.
Sinds 2012 plaats ik hier alles wat ik maak. En wat ik vooral leuk vind is om dit met een klein budget te doen. Zie ik iets leuks in een winkel maar is het erg duur, dan probeer ik het na te maken (of het item als inspiratie te gebruiken).

Mijn leven is druk en hectisch (door mijn werk, gezinsleven maar ook omdat mijn man Multiple Sclerose heeft waardoor dingen soms anders lopen dan gepland) dus ik heb niet altijd tijd om trouw elke week nieuwe items te plaatsen. Maar wat ik maak en bedenk, plaats ik hier. 

Mijn intentie is om anderen te helpen. Ik zoek zelf regelmatig op het internet naar inspiratie om creatief bezig te zijn. Jij misschien ook en ik hoop dat je dan op mijn blog hebt gevonden wat je zocht. 

Wil je iets overnemen, vermeld dan mijn blog als bron. En ga je er zelf mee aan de slag, dan zie ik graag jouw eindresultaat!

Groetjes,

PS Vind je de site leuk? Laat het merken en klik af en toe eens op de advertenties waarmee mijn site wordt gesponsord.