SURPRISES IN 5 STAPPEN MAKEN

Sinterklaas is weer in Nederland en bij dit feest hoort natuurlijk surprises maken. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Ik help je op weg en geef je wat voorbeelden van surprises die in slechts 5 stappen te maken zijn! 

Het idee
Denk goed na over de persoon die je getrokken hebt. Denk bij deze persoon aan een hobby en/of sport, bepaalde eigenschappen, of iets waar hij/zij gek op is. Alles is goed zolang je er iets grappigs voor kunt maken. Probeer vooral ook origineel te zijn. Mijn dochters hebben bijv. op school al meerdere keren een hockeystick als surprise gekregen en tsja... na de zoveelste keer is het toch minder leuk.

Materiaal
Voor het maken van je surprise heb je natuurlijk wel de goede materialen nodig. Wil je bijv. een hockeystick maken maar heb je geen koker, dan wordt het al lastig. Heb je wel een doos, dan kun je misschien i.p.v. de stick het hockeyveld maken. Kijk dus naar wat je hebt of waar je aan kunt komen voor je definitief tot je idee komt. 

Tot slot
Begin op tijd met het maken van je surprise, dan kun je altijd nog je plan bijstellen als het toch niet haalbaar blijkt.

Hieronder volgen een aantal surprises die allemaal in slechts 5 stappen te maken zijn. Klik op de foto om naar de uitleg te gaan.